Rotter Jan | NABÍDKA PŮJČEK A INVESTIC | potřebujete nebankovní půjčku? okamžitě kontaktovat. |
6000000 Kč | 60000000 Kč | 900000 Kč |
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Krůtí bylinková bageta
Ingredience
Na rychlou večeři a na jednu bagetu si připravíme 150 g krůtí šunky nebo pečeného krůtího masa, 100 g másla, dvě lžíce bylinek (petrželka, bazalka, tymián – další podle chuti), jednu menší cibuli, stroužek česneku, dvě rajčata, 150 g plátkového eidamu.Postup přípravy
Máslo necháme změknout. Zatím utřeme česnek s bylinkami – kdo má čerstvé, dobře, ale v zimě postačí i sušené.
Cibuli nakrájíme na kolečka, stejně tak i rajčata.
Do rozměklého másla vmícháme česnek s bylinkami.
Bagetu po straně nakrojíme do tří čtvrtin a rozevřeme. Vnitřek bagety potřeme směsí másla, česneku a bylinek, poklademe krůtí šunkou (krůtím masem), cibulí, plátkovým sýrem a kolečky rajčat.
Bagetu zavřeme a zabalíme do alobalu. Na koncích alobal zakroutíme, vložíme do horké trouby (180° C – 200° C) a pečeme asi 15 minut.
Před podáváním můžeme bagetu šikmým řezem nakrájet na několik kusů.
Podělte se s námi
Diskuse: Krůtí bylinková bageta
ČÍST VŠE / REAGOVAT