Krůtí bylinková bageta

Kategorie: Krůtí maso
Autor: Pigi
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Krůtí bylinková bageta

Ingredience

Na rychlou večeři a na jednu bagetu si připravíme 150 g krůtí šunky nebo pečeného krůtího masa, 100 g másla, dvě lžíce bylinek (petrželka, bazalka, tymián – další podle chuti), jednu menší cibuli, stroužek česneku, dvě rajčata, 150 g plátkového eidamu.

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Zatím utřeme česnek s bylinkami – kdo má čerstvé, dobře, ale v zimě postačí i sušené.

Cibuli nakrájíme na kolečka, stejně tak i rajčata.

Do rozměklého másla vmícháme česnek s bylinkami.

Bagetu po straně nakrojíme do tří čtvrtin a rozevřeme. Vnitřek bagety potřeme směsí másla, česneku a bylinek, poklademe krůtí šunkou (krůtím masem), cibulí, plátkovým sýrem a kolečky rajčat.

Bagetu zavřeme a zabalíme do alobalu. Na koncích alobal zakroutíme, vložíme do horké trouby (180° C – 200° C) a pečeme asi 15 minut.

Před podáváním můžeme bagetu šikmým řezem nakrájet na několik kusů.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Krůtí bylinková bageta

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci