Grilovaný ananas

Kategorie: Pečené
Autor: Maja
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Grilovaný ananas

Ingredience

Grilovat nemusíme jen maso. A naopak třeba ananas zase nemusíme jíst pouze jako přeslazený kompot. Ugrilujte si ho a uvidíte. Stačí jeden ananas a trochu medu.

Postup přípravy

Ananas oloupeme (když nepoužijeme kolečka z konzervy), nakrájíme na plátky a potřeme medem. Za občasného obrácení necháme hodinku odležet.

Na středně až mírně rozpáleném grilu (obvykle už máme maso nejen ugrilované, ale i snědené) ananas opečeme z obou stran maximálně 10 minut.

I když je grilovaný ananas vynikající přílohou k masu, zejména kuřecímu – tak v tomto případě je pro změnu sladkou tečku.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Grilovaný ananas

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci