OKAMŽITÁ NABÍDKA PŮJČKY | rychlá a bezpečná půjčka na 24 hodin | Home Credit |
90000000 Kč | 7000000 Kč | 50000 Kč |
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Hrachová kaše s klobáskou
Ingredience
K tradičním pokrmům patří i hrachová kaše s uzeninou – nejlépe s tučnější klobáskou. Pro přípravu potřebujeme balíček hrachu, dvě cibule, tři stroužky česneku, majoránku, pár kuliček nového koření, sádlo, klobásy a mléko.Postup přípravy
Hrách přebereme a propereme ve studené vodě. Necháme ho ve vodě bobtnat minimálně dvě hodiny, ale nejlépe přes noc.
Cibuli rozčtvrtíme a spolu s majoránkou ji přidáme k hrachu. Vše dáme vařit, až je hrách úplně měkký.
Pak hrách slijeme a rozmixujeme (nebo propasírujeme přes síto) na kaši, kterou zjemníme trochou mléka a posolíme.
Na dochucení i omaštění kaše si připravíme druhou cibuli, kterou nadrobno nasekáme a zpěníme na sádle.
Na páře ohřejeme klobásy a můžeme servírovat.
Podělte se s námi
Diskuse: Hrachová kaše s klobáskou
ČÍST VŠE / REAGOVAT