Mexikán

Kategorie: Zeleninová jídla s masem
Autor: bajdina
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Mexikán

Ingredience

Vepřová kýta, olej, pepř, zeleninové lečo, sůl, červená paprika.

Příloha

Rýže na všechny způsoby, hranolky, topinka.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky a vložíme do rozehřátého oleje. Přidáme koření a dusíme, dokud maso nepustí štávu.

Potom přidáme zeleninové lečo, necháme povařit a podle potřeby dochutíme.

Vaříme do té doby, až je omáčka hustší (můžeme podlévat).

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Mexikán

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci