Bramborák s uzeným masem

Kategorie: Zeleninová jídla s masem
Autor: Johanka
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Bramborák s uzeným masem

Ingredience

Na tradiční pochoutku pro čtyři lidi stačí asi kilo a půl brambor, dvě vejce, sklenka piva, hladká mouka, pět stroužků česneku, majoránka, pepř, sůl, čtvrt kila uzeného masa a olej na smažení.

Příloha

Jako eventuální přílohu můžeme podávat dušené zelí.

Postup přípravy

Oloupané brambory nastrouháme nikoliv na nudličky, ale na kaši. Vymačkáme a slijeme vodu.

Přisypeme mouku, přidáme vejce, pivo, prolisovaný česnek, sůl, majoránku a pepř. Umícháme těsto – mělo by být hodně řídké.

Do těsta přidáme nadrobno nasekané uzené a vše pak smažíme po obou stranách dozlatova.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Bramborák s uzeným masem

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci