Pečená skopová kýta

Kategorie: Skopové a jehněčí maso
Autor: soňa
Doba přípravy: do 90 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Pečená skopová kýta

Ingredience

Potřebujeme 1/2 kg skopové kýty bez kosti, 1 lžíci kuliček jalovce, 100 g slaniny, rozmarýn a tymián.

Příloha

Brambory, bramborové knedlíky.

Postup přípravy

Kýtu zbavíme přebytečného tuku, posypeme drceným jalovcem a bylinkami. Necháme v chladu několik hodin odpočinout.

Potom protkneme kýtu částí slaniny (zbytek nakrájíme na kostičky).

Maso opečeme na rozškvařené slanině, podlijeme vodou a pod pokličkou za občasného přelévání pečeme v troubě doměkka.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Pečená skopová kýta

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci