Kojenecké mléko | Semišové lodičky | Dámské nazouváky |
130 Kč | 390 Kč | 190 Kč |
Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Pečená skopová kýta
Ingredience
Potřebujeme 1/2 kg skopové kýty bez kosti, 1 lžíci kuliček jalovce, 100 g slaniny, rozmarýn a tymián.Příloha
Brambory, bramborové knedlíky.
Postup přípravy
Kýtu zbavíme přebytečného tuku, posypeme drceným jalovcem a bylinkami. Necháme v chladu několik hodin odpočinout.
Potom protkneme kýtu částí slaniny (zbytek nakrájíme na kostičky).
Maso opečeme na rozškvařené slanině, podlijeme vodou a pod pokličkou za občasného přelévání pečeme v troubě doměkka.
Podělte se s námi
Diskuse: Pečená skopová kýta
ČÍST VŠE / REAGOVAT