Telecí pečeně

Kategorie: Telecí maso
Autor: Ilka
Doba přípravy: nad 90 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Telecí pečeně

Ingredience

Na telecí pečeni pro čtyři až pět strávníků si připravíme kilo telecí kýty, mletý pepř, sůl, olej, cibuli, bylinkovou sůl, mletou papriku, hořčici a vinný ocet.

Příloha

Brambory, rajčatový salát.

Postup přípravy

Maso osolíme, opepříme a opečeme na oleji.

Potom maso posypeme pokrájenou cibulí, podlijeme 250 ml vody a přikryté pečeme asi hodinu. Podle potřeby podléváme.

Pečeni vyjmeme z vypečené šťávy. Do omáčky vmícháme bylinkovou sůl, papriku, hořčici a ocet. Krátce prohřejeme.

Maso nakrájíme na plátky, potřeme bylinkovou omáčkou a necháme alespoň hodinu odležet.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Telecí pečeně

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci