Kuřecí bifteky, zapečené s houbami

Kategorie: Kuřecí maso
Autor: Pavlína
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Kuřecí bifteky, zapečené s houbami

Ingredience

Potřebujeme 40 dkg kuřecího masa, 15 dkg slaniny, 4 žloutky, 25 dkg podušených hub, kostku hovězího bujónu a 1 nadrobno nakrájenou cibuli.

Příloha

Brambory

Postup přípravy

Kuřecí maso umeleme se slaninou a podušenými houbami na masovém strojku. Přidáme ve trošce vařicí vody rozpuštěný bujón, promícháme a dosolíme.

Na dno zapékacích misek dáme nakrájenou cibuli a zčásti je naplníme masovou směsí. Navrchu uděláme důlek.

Dáme péct asi na 15 minut. Potom do důlku vložíme žloutky, osolíme, posypeme zeleným kořením a ještě chvíli pečeme v troubě.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Kuřecí bifteky, zapečené s houbami

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci