Dušené řízky

Kategorie: Vepřové maso
Autor: Ľudka
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Dušené řízky

Ingredience

Rezne z bravčového karé, vajíčka a strúhanka na obaľovanie, cibuľa, 1 dcl kečupu, 1 dcl pretlaku, bujón, soľ, mleté čierne korenie, olej.

Příloha

Zemiaková kaša, čerstvá zelenina (papriky, paradajky).

Postup přípravy

Rezne osolíme, okoreníme a naklepeme spolu so strúhankou. Namočíme v rozšľahanom vajíčku a prudko opečieme na oleji.

Po opečení uložíme rezne na pekáč, posypeme nasekanou cibuľou, podlejeme bujónom rozpustenom v 2 dcl vody a dáme dusiť na 45 minút do rúry.

Rezne po udusení podlejeme pretlakovou zmesou (pretlak a kečup s 1,5 dcl vody). Necháme zapiecť na 10 minút.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Dušené řízky

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci