Krevetový koktejl

Kategorie: Masové a rybí saláty
Autor: Karolína
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Krevetový koktejl

Ingredience

Na večeři pro dva stačí jedna lžička citrónové šťávy, 150 g krevet, jedna majolka, špetka soli, lžíce zakysané smetany (nebo smetanového jogurtu), na ozdobení pár listů ledového salátu a půlka citrónu.

Příloha

Na sucho opečená veka.

Postup přípravy

Zmrazené loupané krevety necháme rozmrazit a spaříme je horkou vodou (někdo je v sítku rovnou ponoří na dvě tři minuty do vařící vody).

Majonézu smícháme s uvedenými přísadami. Přidáme krevety.

Servírujeme do sklenic či misek s lístky ledového salátu a čtvrtkou citrónu.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Krevetový koktejl

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci