Adam, Adéla, Alena, Alice, Alžběta, Andrea, Aneta, Anežka, Anna, Antonín, Barbora, Bohumil, Dana, Daniel, Daniela, David, Eliška, Eva, Filip, František, Františka, Gabriela, Hana, Helena, Ilona, Irena, Ivana, Iveta, Ivo, Jakub, Jan, Jana, Jarmila, Jaroslav, Jaroslava, Jindřiška, Jiřina, Jiří, Jitka, Josef, Kamila, Karel, Karolína, Kateřina, Klára, Kristýna, Ladislav, Lenka, Libuše, Lucie, Ludmila, Lukáš, Marcela, Marek, Marie, Markéta, Marta, Martin, Martina, Matěj, Michaela, Michal, Milan, Milena, Miloš, Miroslav, Miroslava, Monika, Natálie, Nela, Nikola, Olga, Ondřej, Patrik, Pavel, Pavla, Petr, Petra, Radka, Renáta, Roman, Romana, Růžena, Soňa, Stanislav, Šárka, Štěpán, Štěpánka, Tereza, Tomáš, Václav, Veronika, Věra, Viktorie, Vít, Vlasta, Vojtěch, Zdeněk, Zdeňka, Zuzana.
Arabský kebab
Ingredience
800 g zadního hovězího masa s krátkou svalovinou, sůl, 4 lžíce másla, 1 velká cibule, 6 stroužků česneku, 8 brambor, vývar z kostky, kousek skořice nebo 1/2 lžičky skořice mleté.Příloha
Hranolky
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky a osolíme.
Na rozehřátém másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli. Přidáme maso, ze všech stran zprudka opečeme, až pustí šťávu.
Maso necháme nejprve dusit ve vlastní šťávě, poté nepatrně podlijeme vývarem.
Asi v polovině dušení přidáme celé stroužky česneku a oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Podle potřeby ještě podléváme vývarem.
Když je maso měkké, přidáme skořici a podusíme dalších 5 minut.
Podělte se s námi
Diskuse: Arabský kebab
ČÍST VŠE / REAGOVAT