Diskuse ke článku:
S druhým sňatkem přišly zoufalé problémy

zpět na článek

Přidat příspěvek

Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!





ještě zbývá znaků

39 + 1 =
Přidat příspěvek
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!
1

Zažívala jsem s malou dcerou něco podobného!

14.3.2012    |    23:45    |    od: Alžběta    |    reagovat
Podobné problémy, jaké popisuje Lenka ve svém příběhu, potkaly i mě při uzavření druhého sňatku. Do doby, než jsme se vzali, bylo všechno v pohodě - ale okamžikem, jakmile jsme se vzali, bylo po idylce!
Za manželem jsem odešla z města, kde jsem žila jednadvacet let. Měla jsem tam spoustu přátel i dobrých známých a především práci, kterou jsem kvůli němu taktéž opustila! Hlavně, že mi tvrdil, jak se o mě a dceru postará a pokud budu chtít pracovat, nebude problém sehnat pro mne bezproblémové místo. Nakonec ale ve městě, kam jsem se za manželem přestěhovala, nebyla pro mne vůbec žádná práce!
Z manžela se navíc vyklubal ohromný držgrešle a lakota. Bylo mu úplně fuk, že jsem s osmiletou dcerou neměla žádné peníze a byla jsem nucena jít hned několik dní po svatbě žádat o sociální dávky na sebe a dceru! Byla mi tehdy strašná hanba.
Ve městě manžela znali jako úspěšného podnikatele, který si vede finančně velmi dobře... a jeho žena šla žebrat o sociální dávky!!! Většina lidí z jeho okolí si doopravdy myslela, že chci jen ždímat státní peníze ze sociálky, ale nikdo nechápal, že jsem byla s dcerou zcela bez prostředků.
Situace to byla velmi těžká. A já tehdy pochopila, že jsem hloupě naletěla prohnanému a lakotnému člověku, který myslel jen na to, aby měl doma služku zdarma a sex k tomu!
Mé city k němu značně ochladly a jemu se nelíbilo, že jsem k němu jako led. Vyčítal mi, že se chovám nemožně a že poletíme z jeho bytu atd. Ale to, že mé přestěhování s dcerou k němu, byl jen a jen jeho nápad, přitom jaksi zapoměl!
Byl to otřesný život. Ale zvládla jsem to a odešla.


Reagovat na příspěvek č.
Text pište českou a slovenskou klávesnicí – s háčky, čárkami, stříškou atd.
Děkujeme Vám!

Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci