Columbia Sportswear vás na výletech ochrání před počasím

26.5.2021 00:00   |   Komerční články
Nová jarní kolekce renomované značky Columbia Sportswear již tradičně přináší atraktivní a funkční oblečení, obuv i doplňky, které zajistí, že vaše aktivity v přírodě zůstanou pohodovým zážitkem navzdory náladám počasí.

Columbia

Značka Columbia úspěšně kloubí sofistikované technologie se současnými módními trendy i prvky městské módy. Výsledkem je univerzální nadčasová kolekce, ze které si vybere každý, ať už hledá barvy, vzory nebo střídmost.

Základem je stále funkčnost a pohodlí nejen v náročných podmínkách různých outdoorových aktivit, ale i propracovaný styl pro každodenní běžné nošení ve městě. Kolekce nabízí možnost vytvoření outfitu od hlavy k patě i se širokou nabídkou multifunkční stylové obuvi.

Dámská kolekce vyniká kromě propracovaných střihů i kombinací trendy pastelových nebo naopak výrazných barev. Napříč kolekcí nechybí ani oživující květinové a jiné výrazné vzory. Pánská kolekce staví na ověřené nadčasové široké škále kombinací barev, která muže osloví bez ohledu na věk.

Novinkou Columbia pro nástup jara je bunda Columbia Ampli-Dry Shell v dámském i pánském provedení. Díky technologii Columbia Omni-Tech je nepromokavá a zároveň prodyšná. Pohodlí pohybu zaručuje do čtyř stan strečová látka, bunda má odvětrání pod paží, přizpůsobitelnou kapuci.

Outfit doplníte širokou nabídkou mikin, fleecových i samostatně funkčních hybridních bund jako tepelnou mezivrstvu.

Základem pohody na vycházkách i trecích v přírodě jsou boty. Columbia si pro letošní léto připravila širokou kolekci bot, které kombinují technologie a funkčnost se stylovým designem.

Příkladem je řada bot Columbia Facet nebo Columbia SH/FT, obojí jsou trekové boty v trendy sneakers provedení. Vhodné jsou nejen na túry či procházky v přírodě, ideální jsou i do města. Nabízejí dokonalé pohodlí i různé úrovně ochrany.

Nepromokavé boty Columbia Trailstorm Waterproof jsou v kolekci nově i v kotníčkovém provedení. Jedná se o technické outdoorové boty ideální na túry. Konstrukce boty s Navic Fit Systémem zajišťuje přirozené blokování střední části chodidla.

Podešev Adapt Trax poskytuje výjimečnou trakci za mokra i sucha. 4mm výstupky podrážky s úhlovými předními a zadními orientačními body poskytují optimální rovnováhu v rozmanitém terénu.

Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia, ve značkovém e-shopu vitejvenku.cz , řetězci Sportisimo a Harvis i v řadě dalších e-shopů.

re



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci