Beauty Dr.Max představuje kosmetiku Bio and Organic

15.5.2021 00:00   |   Komerční články
Širokou nabídku produktů splňujících definici přírodní kosmetiky, a to napříč značkami prodávanými v Dr.Max, najdou zákazníci v kosmetické péči nové generace Bio and Organic.

drMax

Jejím hlavním mottem je respekt k životnímu prostředí a souznění s přírodou. Nejde o přírodní kosmetiku, která obsahuje výtažky z rostlin a je minimálně upravovaná. Bio&Organic kosmetika posouvá celý koncept dále.

Jaké jsou její hlavní rysy?

Při výrobě těchto přelomových přípravků jsou používány jen ty nejpečlivěji vybírané stoprocentně přírodní a mnohdy netradiční či zcela nové ingredience.

Například květinové hydroláty nebo rostlinné kmenové buňky, jejichž původ, kvalita, udržitelný způsob pěstování a pravidla FAIR TRADE jsou pro tvůrce organické kosmetiky alfou a omegou.

Výrobní procesy jsou nastaveny tak, aby produkty při zachování kvality a maximální účinnosti bioaktivních látek obsahovaly jen naprosté minimum složek určených ke konzervaci, emulgaci, parfemaci, barvení či zhoustnutí.

Zodpovědnost k budoucnosti Země

Výrobci Bio&Organic kosmetiky přistupují ke svému poslání s otevřenou myslí a zodpovědností k budoucnosti Země jako celku. Proto jsou i jejich obaly designovány a vyráběny tak, aby byly co nejdříve rozložitelné, recyklovatelné či dokonce vratné, a měly tak co nejmenší dopad na životní prostředí.

Vyzkoušejte úžasné Bio&Organic produkty a dopřejte své pleti čistou esenci přírody. Bio&Organic není jen pomíjivý trend na pár týdnů či měsíců, je to způsob života dotýkající se všech jeho aspektů.

Nabídku najdete na drmax.cz a ve vybraných Dr.Max lékárnách.

re



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci