Poděkujte maminkám a překvapte je milým dárkem

3.5.2021 00:00   |   Komerční články
Maminkám vděčíme za mnohé, v první řadě za život. Jsou našimi nejlepšími kamarádkami, rádkyněmi i důvěrnicemi, jsou tu pro nás v radosti a už od našich dětských let jsou připravené otírat i případné slzičky. Den matek je příležitost, za vše jim poděkovat a říct jim, jak jsou pro nás nepostradatelné.

maminam

Lahev vychlazených bublinek a společný přípitek jsou pro tento významný den ideální volbou.

Stylově ke kytičce

Maminky potěší milé přáníčko i hezká květina. Doplňte kytičku stylovou lahví bublinek Bohemia Sekt La Fleur. Tento mimořádný sekt získal své francouzské pojmenování právě díky vůni květin. Ucítíte rozkvetlé růže a muškáty, v pozadí pak tóny exotického ovoce. Na lahev pak můžete své mamince napsat i krátký vzkaz. Perfektní dárek s příjemným perlením svádí k ochutnání, připijte si s maminkou na zdraví!

Pro výjimečnou osobu

Maminky si zaslouží jen to nejlepší! Vyberte pro ni víno tak jedinečné, jako je ona sama. Bílý Bohemia Sekt Blanc de Noirs vzniká z modrých hroznů, ze kterých se běžně vyrábějí vína červená. Tato metoda dodává sektu unikátní charakteristiky. Získá si vás nevšední chutí, jemným perlením a příjemným květinovým aroma.

Pro nastávající maminky

Pokud máte ve svém okolí nastávající maminku, potěšte ji lahví bublinek bez obsahu alkoholu. Nealkoholický Bohemia Sekt rosé vyniká svěžestí s převažujícími tóny malin. Za harmonicky vyváženou chuť vděčí šetrnému způsobu odebrání alkoholu ve vakuu, při kterém zůstávají nejlépe uchovány aromatické látky. Oslavě tohoto významného dne nic nebrání.

Připomínka šťastných okamžiků

Ať už se vaše maminka narodila v polovině sedmdesátých let, nebo se v této době oslavovalo vaše narození, byla to událost, na kterou se krásně vzpomíná. Bohemia Sekt na svém e-shopu nabízí retro edici svého nejúspěšnějšího sektu s etiketou právě z tohoto období. Připomeňte si tyto šťastné chvíle stylovým přípitkem ke Dni maminek.

re



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci