Potřebujete brýle? Máme pár tipů od Relaxu!

28.5.2021 00:30   |   Komerční články
RELAXworld je sice spojení slov anglických, ale jinak jde o ryze českou značku, jejíž specializací jsou brýle: sluneční, sportovní, lyžařské, čtecí i dioptrické.

relax

Najdeme, co vám sedí - je posláním této společnosti, která na českém trhu působí od roku 1996. Brýle, ale i čepice, šála, helma … jsou vlastně takové osobní amulety, které mají za úkol nás nejenom chránit, ale také podtrhnout naši osobnost, pomáhat nám být přitažlivější a sebevědomější.

Zmínili jsme brýle, jistě vás zajímá, jaké byste si měli do nové sezóny pořídit – jaké jsou trendy a poslední novinky. Máme pro vás od Relaxu několik tipů:

Kovové rámy

Rozšiřujícím módním trendem jsou brýle z kovových rámů, který my reflektujeme v novinkách dámských brýlí, pánských a unisexových. Všechny kovové obruby značky Relax jsou vyráběny z antialergeních materiálů.

Polarizaci musíte mít

Pokračujeme v trendu nastaveným před několika sezonami a to v rozšiřování polarizace v rámci kolekce. Mnoho ze zmíněných novinek je s polarizačními čočkami a zajímavým příkladem je model Peaks, který je osazen polarizační čočkou v jantarově žlutém tónu, ideální pro řízení vozidel.

Gradientní čočky

Brýle s čočkami stínovanými shora dolů jsou letos opět hitem, velmi praktické a navíc fantasticky sluší, protože do obličeje vnáší hloubku pohledu.

Sportovní brýle

Ve sportovní kolekci stojí za pozornost novinky Prati a Artan, které jsou nejen perfektně anatomicky střižené, ale také kombinují trendy ploché, tzv. cylindrické čočky s polarizací.

Optické rámy

Nasloucháme vašim potřebám a rozšířili jsme nabídku dámských modelů kovových či se slunečním klipem. Originální desing, který vás zvýrazní.

2 V 1!

Zajímavou inovací prošel úspěšný evergreen Nargo, který je ve verzi R5318K osazen šedou čočkou PhotoPolar. Ta nabízí uživatelský komfort polarizačních a zároveň samozatmavovacích fotochromatických čoček, opticky navržených ideálně pro každodenní používání.

Relaxworld.cz



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci