Vepřové v kedlubnách

Kategorie: Zeleninová jídla s masem
Autor: Krista
Doba přípravy: do 60 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Vepřové v kedlubnách

Ingredience

Pro 4 osoby potřebujeme 3/4 kg vepřového masa, 4–6 kedluben, 1 cibuli, 200 g másla, pepř, sůl.

Příloha

Vařené brambory.

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky. Kedlubny překrojíme na půlky, a ty pak nakrájíme na tenké plátky (nestrouháme, protože plátky by se neměly rozvařit na kaši).

V kastrolu na másle zpěníme cibuli a na ní rychle osmahneme maso. Osolíme, opepříme.

Pak přidáme kedlubny, trochu podlijeme vodou (ev. vývarem) a dusíme až je vše měkké. Kdo chce, může ještě zahustit podle svých zvyklostí.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Vepřové v kedlubnách

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci