Pořiďte si pejskonožky s podobiznou svého mazlíčka!

21.4.2021 00:00   |   Komerční články
Každý majitel štěkajícího parťáka jistě potvrdí, že by měl svého mazlíka nejraději celý den u sebe. Jen málokomu se to ovšem poštěstí. Když ho nemůžete mít po boku, jsou tu Pejskonožky!

pejskonožky

Jedná se o ponožky české výroby, na které si můžete nechat natisknout čenich nejen svého pejska, ale také kočičky či jakéhokoliv dalšího mazla. Anebo rovnou třeba svého partnera.

A protože na světě existuje spousta zvířat, která nemají takové štěstí, jako to vaše, putuje 25 Kč z každých prodaných ponožek na pomoc pejskům v útulcích.

Český projekt Pejskonožky je tu proto, aby všem milovníkům zvířat umožnilo mít své čtyřnohé lásky stále u sebe – tedy... alespoň pomyslně.

Jedná se o obchod s ponožkami lokální výroby, na které si můžete nechat natisknou fotku svého mazlíčka. Ať už je jím kdokoliv.

Stačí nahrát zvolený obrázek a vybrat jeden z mnoha doplňkových veselých motivů (ťapky, klubíčka, kostičky atd.), do kterého mazlíka „zasadíte“.  Kromě ponožek si můžete své lásky obtisknout také na žabky, nákrčníky nebo na spodní prádlo.

S každými objednanými Pejskonožkami uděláte radost nejen sobě nebo obdarovanému, ale také pejskům v útulcích. V rámci projektu PejskoPomoc totiž putuje 25 Kč ze všech prodaných položek na pomoc opuštěným hafanům.

Za utržené peníze zajišťují autoři projektu produkci video medailonků s příběhy útulkových pejsků, kteří díky tomu získávají větší šanci najít nový domov, případně útulkům předávají finanční dary na pořízení krmiva, zdravotní péče a dalších nezbytností.

Aby byla radost z nošení Pejskonožek úplná, musí hezký design kráčet ruku v ruce s pohodlím. Pejskoparta proto po dlouhém zkoušení vybrala ponožky od malé české firmy, které jsou pletené z kvalitního syntetického vlákna.

Díky tomu jsou pružné, hedvábně měkké a odolné proti rychlému „sedření“.  Dvě odvětrávací zóny navíc eliminují nežádoucí pocení.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci