Špičková sportovní sluchátka Philips A3206 a A4216

21.3.2021 00:00   |   Komerční články
Objevte nové modely bezdrátových sluchátek Philips A3206 a A4216, která budou ideálním parťákem pro všechny druhy sportovních aktivit.

Špičková sportovní sluchátka Philips A3206 a A4216

Ať už jste nadšenci do běhání či se rádi potíte v posilovně, novinky ze sportovní řady Philips Sound budou pro vás správnou volbou.

Bezdrátová novinka do uší Philips A3206 se hodí pro příznivce lehkých a subtilních sluchátek, s nimiž si lze užít běhání, posilovnu i vydatnou pěší túru.

Příjemné nošení zajišťují tři různé typy špuntů a tři druhy háčků, z nichž si vyberete ty, které vám nejlépe vyhovují. Reflexní kabel vyztužený kevlarem pomáhá s lepší viditelností při večerním pohybu po městě a v náročnějších podmínkách model obstojí i díky voděodolnému provedení.

Sluchátka jsou kompatibilní s Google Assistant i Apple Siri a 10hodinová výdrž jejich baterie zajišťuje bezproblémový přísun hudby po celou dobu vaší pohybové aktivity. Sportovní špuntová sluchátka A3206 budou k dispozici od konce dubna.

Ergonomická bezdrátová sluchátka přes uši Philips A4216 sedí pevně na hlavě a zároveň poskytují naprostý komfort.

Jejich náušníky tvoří měkké a prodyšné polstrování a paměťová pěna se speciálním chladicím gelem, takže vás udrží v pohodlí i při opravdu náročném tréninku. Náušníky lze navíc odejmout a omýt.

Soustředit se plně na výkon vám umožní i odlehčený design se schopností pasivního potlačení hluku.

Díky funkci rychlého nabíjení a nadstandardní 25hodinové výdrži přehrávání se můžete dostat do svého tempa, kdykoli to budete potřebovat. Philips A4216 budou k dispozici začátkem dubna.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci