Valentýnské tartaletky

Kategorie: Pečené
Autor: Adéla
Doba přípravy: do 30 minut
Diskuse: žádný příspěvek 
Valentýnské tartaletky

Ingredience

Na Valentýnské tartaletky potřebujeme jedno balení Linecké cukroví bez lepku Labeta, 100 g másla, jedno vejce, čokoládový puding čokoládový, 300–400 ml mléka, tři lžíce cukru, ovoce na ozdobení.

Postup přípravy

Připravíme si těsto na linecké cukroví dle návodu na krabičce (připravenou směs vymícháme s vejcem a máslem).

Těsto vyválíme, ale nebudeme vykrajovat, místo toho jím vyložíme formičky na tartaletky. Těsto ve formičkách propícháme vidličkou, ze zbytků těsta vykrojíme malá srdíčka a vše dáme péct na 10 min při teplotě 180 °C.

Mezitím si nachystáme čokoládový puding – použijte jen polovinu mléka, aby byl hustý.

Hotový puding rozdělíme do předpečených tartaletek, zvýšíme teplotu na 200 °C a pečeme dalších 10-15 min.

Ozdobíme ovocem a lineckými srdíčky.

Pošlete nám recept na svoji specialituPŘIDAT Máte oblíbené jídlo a rádi je vaříte druhým?
Podělte se s námi

Diskuse: Valentýnské tartaletky

ČÍST VŠE / REAGOVAT


Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci