Pět tipů na nezapomenutelný valentýnský večer

20.1.2021 00:00   |   Komerční články
Každá chvíle, během níž dva, co se milují, mohou oslavit svou lásku a dát si vzájemně najevo, co jeden pro druhého znamená, je pro vztah jako doušek čisté vody. Den svatého Valentýna nám připomíná, jak důležité je tyto momenty prožívat a neodsouvat je na vedlejší kolej.

lentýn

Naplánujte si s partnerem či partnerkou dokonalou romantiku! Máme pro vás pět tipů pro perfektní večer.

1. Buďte jen spolu

Máte-li doma smečku neposedných ratolestí, poproste babičky, zda by vám je mohli přes noc pohlídat. Vaše myšlenky tak budete moct směřovat plně k vám dvěma.

S tím souvisí i další tip – odložte mobilní telefon a vypněte obrazovky počítačů. Nejenže nepříjemné modré světlo není ideálním romantickým osvětlením, odvádí také pozornost od vašeho protějšku.

2. Hoďte se do gala

Elegantní oblečení, u dam precizní make-up a upravené vlasy. V dnešní době příležitostí, kdy nás tak partneři mohou vídat, není mnoho.

Dámy, oblékněte pěkné šaty, zapracujte na účesu a rtům dodejte rtěnkou svůdný tón. Pánové, elegantní košile vám rozhodně přidá plusové body.

3. Perfektní prostředí

I váš byt, kde teď trávíte většinu času, můžete pomocí několika drobných detailů proměnit na dokonalé hnízdečko lásky. Základem je správné světlo. Ostrá světla zhasněte, nechte svítit jen tlumené lampičky a nezapomeňte na svíčky.

Atmosféru pomůže dotvořit i správně zvolená hudba. Máte-li trochu času, playlist písní, ke kterým máte krásné společné vzpomínky, můžete sestavit sami.

4. Láska prochází žaludkem

Připravte si společnými silami oblíbenou večeři. Jeden krájí, druhý míchá, úplná partnerská symfonie v kuchyni! Vyvarujte se raději těžkých jídel, abyste neskončili s přeplněným žaludkem.

Co u romantické večeře nesmí rozhodně chybět, je sklenka vína! Na chvíli, kdy si jím budete připíjet, myslete dopředu a dejte ho pořádně vychladit. Romantice jasně vévodí růžová, nenechte si tak ujít tato vína…

  • Bohemia Sekt Prestige brut rosé – Elegantní šumivé víno s jedinečným charakterem ověnčené mnoha oceněními z prestižních tuzemských i zahraničních výstav. Romantický večer nemůže začít lépe.

  • i heart rosé – V suchém vínu i heart Rosé s příjemnou starorůžovou barvou převládají tóny lesního ovoce. Po prvním doušku nejvýrazněji ucítíte lehkou chuť lesních jahod, která se skvěle doplňuje s decentní kyselinkou.

  • Víno Mikulov Sommelier Club Zweigeltrebe rosé 2019 pozdní sběr – Jedinečné rosé s vůní malin a ostružin, které pochází z našeho města lásky, z Mikulova, skvěle doplní valentýnskou večeři, ideální je například ke grilované rybě.

  • Freixenet Cordon Rosado Brut – Šumivé víno s příjemnou vůní květin a čerstvého ovoce s exotickými tóny zanechává v ústech velmi svěží a lehkou chuť. Freixenet je nejslavnějším španělským výrobcem šumivého vína typu cava a svým věhlasem se rovná předním výrobcům ve francouzském Champagne. Pro vzácné i žhavé okamžiky je cava jako stvořená!

  • Bohemia Sekt rosé nealkoholické šumivé víno – Atmosféru romantického přípitku si můžete dokonale užít i bez alkoholu. Nealkoholický Bohemia Sekt za svou harmonicky vyváženou chuť vděčí šetrnému způsobu odebrání alkoholu ve vakuu, při kterém zůstávají nejlépe uchovány aromatické látky. Vzdát se tak můžete alkoholu, ale ne opojné chuti kvalitních bublinek.

5. Co s načatým večerem

Možná vás napadne pustit si romantický film. To je určitě dobrá varianta, zamyslete se ale, jak vypadají vaše běžné večery. Pokud je sledování filmů a seriálů na vašem denním pořádku, oddejte se něčemu mnohem intimnějšímu – sedněte si vedle sebe a povídejte si.

Práci a starosti ale vynechte, ty k romantickým chvílím nepatří. Prožívejte společné chvíle naplno. Uvidíte, kam vás večer protkaný zamilovanými pohledy a letmými polibky zanese…

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci