VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

29.12.2020 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Vaši rodinu zasáhne vaše proměna tím, že váš život bude pestřejší a začnou do něj vcházet noví lidé.

váhy

Díky tomu uvidíte i svůj partnerský dlouhotrvající vztah z jiných úhlů. Také pocítíte velkou potřebu lásky a najednou si nebudete jistí, že jste opravdu milováni.

Nejkritičtější bude v tomto smyslu nástup jara. Partner nebude na vás zcela naladěn a vy propadnete pocitu, že s vámi už nechce nic mít. Snažte se mu sdělit své pocity a zkuste více trávit čas společnými aktivitami. Máte šanci se znovu i po letech do něj opět zamilovat.

Některé Váhy ale zasáhne Amorův šíp od úplně jiné osoby, pokud bude vonět novotou a dobrodružstvím. Možná se tedy nevyhnete ani nevěře, která ale může zakončit vaše rodinné štěstí.

Na něm je totiž třeba letos opravdu hodně zapracovat. Máte plodný rok ve všech směrech, a to se týká i přírůstků do rodiny. Buď sami přivedete na svět potomka, nebo se stanete prarodiči, tetami, strýci.

Hodně se váš rodinný zájem bude točit kolem drobotiny, ať už je přímo vaše nebo v přízni. Konec roku přinese ještě jeden otřes ve stabilitě rodiny, budete se totiž opravdu rozhodovat, s kým chcete žít dál.



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci