ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

29.12.2020 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Vztah s vaším dlouholetým partnerem sice projde zkraje roku revizí a vymezováním, ale má naději vyjít z toho bez ztráty kytičky.

štír

Naopak v něm budete víc a víc spokojeni. Hodně k tomu přispěje i vaše poznání, že vlastně toužíte po klidu a nechcete vyvolávat zbytečné konflikty.

Dokážete nad mnoha dříve živě diskutovanými tématy mávnout rukou. Vše se tím zjednoduší, a hlavně pro všechny zpříjemní. Velkou výzvou se stane vaše bydlení a investice do něj.

Konečně pocítíte potřebu usadit se a začít budovat či zkrášlovat zázemí. Máte-li domov vybudovaný, je nejvyšší čas se do něj intenzivněji vracet.

Pomalu se totiž začínáte odcizovat, a navíc by na to mohly začít doplácet vaši potomci. Propast mezi vámi by mohla být už tak veliká, že byste ji jen těžko překonávali. Dokonce zatoužíte po tom, abyste doma pobývali více času.

Někteří proto přenesou svou pracovní aktivitu aspoň z části domů. Potíže mohou nastat s ženským elementem, důležitá žena v rámci rodinného kruhu vám zadělá na několik bezesných nocí a donutí vás vyříkat si s ní svá stanoviska.

Nezapomeňte na respekt a slušnost, s takovým přístupem vždy vyhrajete!



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci