STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

29.12.2020 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Budete hodně pracovně zapřaženi, a tak rodina se stane opravdovou kotvou a zázemím, kterého si začnete víc vážit.

střelec

Měli byste proto sami aktivně popracovat na tom, abyste dali najevo, jak jsou pro vás vaši blízcí důležití. Mezi mnohými sourozenci dojde opět ke sblížení, budete mít tendenci se víc mezi sebou navštěvovat a vůbec rozvinout komunikaci.

Vaše polovička projeví značnou toleranci, bude se totiž muset doslova dělit o vás s vaší prací. Pokud tedy budete třeba na služební cestě, pokuste se zařídit, aby partner jel s vámi, a můžete si tak zpestřit svůj milostný život.

V mnohých rodinách dojde k přírůstku, což ale také může znamenat nového člena rodiny, kterého si přivede už dospělý potomek.

Naskytne se i příležitost ke sblížení se sousedy v místě, kde žijete nebo trávíte volný čas. Můžete společně prožít příjemné chvíle a získat tak pocit bezpečí.

Do života vám opět vstoupí řada nových lidí, nicméně tentokrát nečekejte vznik nerozborných blízkých přátelství. Přesto se může objevit někdo z vašeho dětství, s kým si nejen zavzpomínáte, ale pokud je opačného pohlaví, může přeskočit stará jiskra a vy zjistíte, že láska nerezaví.



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci