RYBY (21. 2. – 20. 3.)

29.12.2020 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Budete toužit po osamostatnění a z toho důvodu i po vybudování vlastního domova.

ryby

Své touhy podpořte konkrétními kroky jako je obíhání úřadů, shánění povolení či schůzky s realitním makléřem.

Rok 2021 přeje osamostatňování, budování vlastního bezpečného prostoru, vyklízení všeho nepotřebného a přežitého. A to platí i pro vaše vztahy. Budete si potřebovat v rodině vyříkat některé věci, které vás dusí, a zároveň se zbavit své závislosti, která vám brání v rozletu.

Přijdete i o řadu svých tajemství, která vyplavou na povrch. Budete mít, co vysvětlovat, ale atmosféra v rodin se vyčistí.

Během konfrontace dbejte na slušnost a přátelskou rozpravu, byť může jít o rozhovory bolestné. Snažte se neuvíznout v nedořešeném konfliktu, mohl by vás pohltit a vy byste nemysleli na nic jiného.

Se svými blízkými se snažte být často, budou vás pozitivně nabíjet a pocit sounáležitosti vás vždy osvěží. V těžkých chvílích právě u nich najdete podporu. Dobře vám udělá společná dovolená či prodloužené víkendy třeba ve wellness centru.

Snažte se rozvíjet vztahy se svými dětmi a pokud jsou mezi vámi nějaká nedorozumění, najděte nadhled. Pokud po dětech toužíte, vězte, že máte plodný rok a své přání si hladce splníte.



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci