BERAN (21. 3. – 20. 4.)

29.12.2020 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Byť vás čeká takřka rodinný rok, nebude to z jeho zkraje zase tak snadné.

beran

Přiznejte si, své blízké jste zanedbávali a letos si to budete muset začít žehlit, což vám asi nejsložitěji půjde s vaší polovičkou. Odcizení, výčitky a i chlad, budete muset rozpouštět nejen svým ohnivým šarmem, ale především empatií.

Když ale jen trochu projevíte dobrou vůli, odplata vás nemine. Zkusíte-li nabídnout společné bydlení či dokonce požádáte o ruku, prolomíte ledy. Dokonce byste mohli svůj vztah zpečetit novým přírůstkem do rodiny.

Pokud jste ale nevybředli z finančních či vztahových potíží, nechtějte svou nelehkou situaci řešit dítětem! Vezměte rozum do hrsti, a především zastabilizujte rodinu a její rozpočet a teprve pak si vyhazujte z kopýtka!

Připravte si u těch blízkých lidí, kteří se budou snažit vnášet do vašeho života svůj řád a ambice, pevné nervy. Jejich chování bude pro vás doslova jako červený hadr na býka. Letos prostě už nesnesete vměšování, potřebujete si najít vlastní cestu a nastolit vlastní řád. S některými rádci tohoto typu se uvidíte naposled.

Na druhou stranu i vaši blízcí budou trpět vznětlivostí a jejich nálady mohou být jak jízda na horské dráze. Nedělejte proto ukvapená vztahová rozhodnutí. Trpělivost a tolerance růže přináší.



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci