RYBY (21. 2. – 20. 3.)

25.12.2020 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Máte před sebou hodně práce a půjde vesměs o váš růst. Bude se narovnávat a zpevňovat charakter, vrůstat do dospělosti, není divu, když pocítíte potíže s páteří a zády.

ryby 2021

Naloženo toho máte opravdu dost. Dobré proto bude, naučíte-li se cviky na uvolňování zad, spojíte-li dechové cvičení a uvolňováním svalstva, navštívíte fyzioterapeuta.

Celý rok je o tom, jak se vy sami postavíte ke svému životu. A v oblasti zdraví to platí dvojnásob. Pokud nezanedbáte prevenci, najdete si pohybovou aktivitu, která vás baví a zbavuje vás stresu, pak se vám vcelku bude zdravotně dařit dobře.

To vše půjde ruku v ruce s psychickou pohodou. Náročné chvíle, v nichž s vámi budou cvičit emoce, byste se měli naučit zdravě zvládat. Základem je dovolit si emoce vypouštět v bezpečném prostředí, a ne křikem na ty, co vás štvou nebo zrazují.

Ani přemíra bezobsažných slov, či sžíravé kritiky není řešením. Naučte se, že vy jste autory svého života, nejste oběti a máte právo druhým říct ne.

Zkuste si, co udělá s vaším tělem, když si toto několikrát po sobě zopakujete. Zjistíte, že jste rovní, díváte se kupředu a věříte, že vše zvládnete. Gratuluji, právě jste změnili postoj!

Další znamení



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci