STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

25.12.2020 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Zdraví Střelců v roce 2021 bude hodně záležet na tom, jak budou umět zvládnout pracovní přetížení.

střelec 2021

Pokud jste už nalezli způsoby relaxace a uvolnění stresů, jak pro svou fyzickou schránku, tak péči o psýché, máte vyhráno.

Ti, kdo ne, budou muset aktivně hledat, jinak je zradí imunitní systém, vlivem toho vás pak pozlobí četné infekty, zánětlivá onemocnění spojená s horečkou, což se může objevit už zkraje roku, a k tomu vás mohou potrápit i potíže s dutinami a rýmou.

Obtíže se opět mohou vrátit s koncem roku. Je proto dobré absolvovat preventivní prohlídky a podchytit každou nemoc v zárodku, nic nepřecházet a nepodceňovat.

Zlepšujte kondičku pravidelným pohybem, obzvlášť budete-li stále v autě na cestách. Přidejte pravidelné otužování, běh či rychlou chůzi. Mějte svého fyzioterapeuta, choďte na masáže a do sauny.

Podpořte imunitu i lymfatickými drenážemi. Pomozte si vitamíny, betaglukany a úpravou stravy, abyste co nejvíc opečovali své tělo.

Psychicky dělá vaší střelecké nátuře cestování dobře, přesto i to dobré se přejí, a vy si budete muset dát pozor na únavu a vyčerpání, které se v létě může vymstít v podobě úrazů, zlomenin, a v zimě pak nahromaděnou únavou a možností vyhořet.

Už v létě si tedy hlídejte dostatečný odpočinek, měňte své návyky a máte i možnost zbavit se zlozvyků, které doposud odolávaly vaší vůli.

Další znamení



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci