VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

25.12.2020 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Hesla Všeho s mírou a také Udržet si rovnováhu, by se pro Váhy v roce 2021 měla stát doslova magickým zaklínadlem.

váhy 2021

Jen takovýto přístup vám zajistí pohodový a v pravdě odpočinkový rok. V praxi to znamená osvojit si pravidelná cvičení, celkově udržující kondici, lehké sportování, soustředění se na formování postavy spíš než drastické diety.

Potrápit vás může vysoký krevní tlak. Proto by úprava jídelníčku měla zahrnovat vyváženou stravu, podporující cévní systém a srdce a také psychickou pohodu.

S tou totiž budete bojovat asi nejvíc. Pochopíte, že musíte ze svého jídelníčku vyškrtnout některé potraviny, které vám vysloveně nedělají dobře a stejně tak vyškrtnete i některé lidi ze své blízkosti, kteří jsou pro vás stejně tak toxičtí.

Potřebujete milovat, setkávat se s pozitivními lidmi a každou námahu vyrovnávat odpočinkem. S vaší zvýšenou letošní tvořivostí přijde i potřeba renovovat šatník, zavést do něj nové barvy, vylepšit svou image.

Druhá polovina roku přinese větší turbulence. Dávejte si pozor na zbrklost a nepozornost. Důsledkem by mohla být různá zranění. Adrenalinové sporty raději vypusťte ze svého repertoáru.

Další znamení



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci