PANNA (23. 7. – 22. 8.)

25.12.2020 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Váš postoj ke vlastnímu zdraví by měl projít přerodem. Je nejvyšší čas, abyste mysleli na své tělo i duši, a nejen na opečovávání druhých a práci.

panna 2021

Pokud si sami neupravíte jídelníček, neslíbíte si, že půjde dolů nějaké to kilo a že se nezačnete více nebo systematičtěji hýbat, zdraví vás k tomu donutí samo, ale to už bude bolet.

Nejprve se vaše přetížení projeví zažívacími potížemi, které psychosomaticky signalizují, že nemůžete ve svém životě leccos strávit a něco nebo někdo vám leží v žaludku. Zamyslet byste se měli, pokud vás zradí imunita a do postele vás položí viróza či chřipka víckrát za sebou.

Bolest zad už jen dovrší proces, kterým se vaše tělo s vámi bude chtít domluvit na změně. Největším úkolem, který před vámi stojí, je totiž přijmout změnu. Změnu v myšlení, a to mimo jiné znamená i věřit si, že se dějí správné věci, byť jim zpočátku příliš nerozumíte a máte strach.

Přesto to zkuste! Záhy zjistíte, jak se vám život přeskládává mnohem účelněji, je vám lehčeji. Objevíte v sobě zase radost a ta otevírá brány do života naplněného spokojeností.

Pokud koncem roku přijde únava, pak je to jen dozvuk přestálých zkoušek a změn. Je naprosto přirozená, naslouchejte svým potřebám a odpočívejte po náročné celoroční práci.

Další znamení



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci