LEV (23. 7. – 22. 8.)

25.12.2020 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Lvi se budou v začátcích roku 2021 potýkat s psychickou nestabilitou, pocity sebelítosti a se vztahovačností, což jim v mnohém může zkomplikovat vztahy jak doma, tak na pracovišti.

lev 2021

Snažte si v takových chvílích dělat radost, rozmazlujte se, ale hlavně otevřeně a jasně mluvte o tom, co vám vadí a co byste potřebovali!

Nejvíc vám pomůže podívat se na svůj život s odstupem a nadhledem. Uvidíte souvislosti, které jste doposud neviděli, objevíte nové impulzy, nový přístup a smysl svého bytí. To bude dostatečně inspirující a nakopne vás to k rozletu.

Vaše tělo může na emoční disbalanci reagovat na jaře a na podzim sníženou imunitou a přes letní období rozvratem zažívání. Infekce mohou způsobit střevní chřipku, na podzim zase potíže s dutinami a zánětlivá onemocnění.

V mnoha případech budete muset přehodnotit svůj životní styl a rytmus, abyste se dostali z kolotoče potíží. A když už budete mít nastartované změny, spláchněte s tím nejen vaše staré zlozvyky, ale i váš šatník.

Dopřejte si do něj nové barevné kombinace a i styly, nechte se vést jen pocitem. A protože jste Lvi, nezapomeňte na výrazné doplňky, ozdůbky, kterými své dílo pro svou radost korunujete.

Další znamení



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci