BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

25.12.2020 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Budete doslova chrliči energie a ta jako by vám ani neubývala. Vnitřně ale budete dobře vnímat své natlakování. Hlídejte si, abyste nevybuchovali na své okolí, naučte se kultivovat tuto nervózní energii tak, aby vám sloužila.

blíženci 212

Jinak vám začne ohrožovat imunitní systém a následkem mohou být stále opakované infekty, zejména dýchacích cest. Relaxace, pohyb v přírodě, práce s dechem, meditace na zastavení myšlenek, koncentrování na svůj bytostný střed, je pro Blížence kruciální téma jeho duševního zdraví v roce 2021.

Letos ale máte šanci objevit pro sebe fungující recept. Podaří se vám dostat ke svým pocitům, zklidnit myšlenky a nechat vše kolem sebe plynout. Najdete nový duchovní rozměr a smysl své existence.

Když se o to totiž nebudete pokoušet, vaše výbušnost, nervozita, vám pekelně zkomplikují život, vztahy i práci. Na pomoc si můžete vzít techniky a cvičení z jógy, tai-či, čikungy, ale i ráznějších sportů třeba jako je box.

Nebo hledejte cestu psychoterapie, která vám pomůže najít vlastní já, osvobodit vás od traumat minulosti a naučit vás přijmout prohry a život takový, jaký je. Vlivem neurovnaného citového života můžete mít psychosomatické potíže s reprodukčními orgány nebo močovým ústrojím či ledvinami, či se zažíváním.

Nepodceňujte ani obyčejné prochladnutí především od nohou či ze zapocených zad.

Další znamení



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci