BERAN (21. 3. – 20. 4.)

25.12.2020 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP
Berani se v roce 2021 budou potýkat s nervozitou a podrážděním. Vrtošivost vaši i vašich nejbližších nejlépe doslova rozchoďte.

beran 21

Do konfliktů nepřilévejte svůj vztek či pocit nespravedlnosti, učte se stoickému nadhledu a spíš buďte vy těmi, kdo situaci zklidňují.

Během roku se v tom můžete stát mistry. Zapomeňte na staré křivdy, vysávají z těla radost a mohou vás uvrhnout do truchlivé nálady a smutku.

Neměli byste podceňovat ani drobné zdravotní potíže, zejména různá nachlazení.

Raději nic nepřecházejte mohla by vás pak zastavit v rozletu skutečně rozvinutá choroba nebo váš imunitní systém může dráždivěji reagovat alergickými reakcemi.

Zjara podpořte svou kondici vitamíny, otužováním, procházkami na čerstvém vzduchu, změny počasí pro vás tentokrát nebudou to pravé ořechové.

Nezapomínejte si chránit zrak nejen na horách a na přímém slunku, jelikož vaše oči mohou citlivěji reagovat, a je možné, že budete muset navštívit optika.

Překonáte-li obtíže první poloviny roku, pak by vás nic dramatického už nemělo potkat a vaše zdraví by se mělo jen utužovat. Teprve ke konci roku mohou přijít potíže s vysokým tlakem, dejte proto pozor na přetížení a stres.

Další znamení



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci