VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.) - peníze

27.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Vodnářští solitéři, budete muset vsadit na týmovou spolupráci a otevřenou komunikaci, jen tak překonáte současná omezení svého růstu.

vodnář poeníze

Čekají vás zásadní rozhodnutí, skrze něž se na vás navalí i značná zodpovědnost. Můžete toho hodně stihnout a hodně i dosáhnout, ale začít musíte nejprve upevněním toho, co jste dosud budovali a teprve pak se vrhněte na další rozvoj.

Bez tohoto pevného základu by se vám vaše dílo mohlo začít sypat. Navíc už si nevystačíte jen tak s nějakými ledabylými sliby a nejasným plánem. Sdílení a kooperace, přesně odpočítávané finance, bezchybné účetnictví jsou nutností.

Směle se můžete opřít o nové tváře, které objevíte na cestě za svými sny, a půjde jak o sponzory, nové kolegy v práci, díky nimž rozlousknete nejeden problém, nebo o známé, z nichž se stanou vaši společníci v podnikání.

Na své aktivity budete potřebovat finance, proto je nerozhazujte za zbytečnosti, ale dobře investujte do toho, co má budoucnost.

Nespokojenci se svou prací letos najdou místo, které naplní jejich představu o dobrém postu, mnozí z vás se dočkají povýšení či vylepšení pracovních podmínek.


 Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci