ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.) - peníze

27.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
V tomto roce se hodně promění vaše vidění světa a tím i vaše pracovní ambice.

štír peníze

Základem vašeho úspěchu je to, že konečně pochopíte, co vlastně chcete. Najedou si budete víc jistí, kterým směrem se vydat a kam opravdu nasměrovat své úsilí.

Jestliže jste doteď dobře pracovali, teď budete muset zapracovat na svém postu excelentně. Jednak proto, abyste nastartovali potřebné změny ve své kariéře a jednak proto, abyste zamezili útokům některých nepřejícníků, kteří by vás rádi očernili v očích nadřízených.

Nesnažte se zasahovat proti nim vztekle a razantně. Nejlepší taktikou bude posilovat důvěru u šéfa a jeho přesvědčovat o svých kvalitách. Naštěstí bude na vás pozitivně naladěn a najdete u něj porozumění.

Přes tato úskalí se vám letos podaří zadělat si na úspěch, kariérní postup, dobře investovat. Doplnit si vzdělání, absolvovat rozvíjející kurzy by mělo být samozřejmostí a investic tohoto druhu nelitujte.

Další finance nasměrujte do založení své firmy a rozjezdu podnikání. Jinak si spíš spořte a zbytečně peněžence žilou nepouštějte. Rušný a pracovně úspěšný rok zřejmě doplníte intenzivnějším setkáváním s klienty, společenskými akcemi a výjezdy do zahraničí.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci