STŘELEC (23. 11. – 21. 12.) - peníze

26.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Práce bude letos pro vás nosným tématem. Pokud ale nebudete chtít nijak zvlášť vyniknout, můžete žít tzv. z podstaty.

střelec peníze

Ale ti, kteří chtějí najít práci snů, založit si na budoucí úspěch, mají opravdu zelenou. A to platí i pro ty, kteří si už dlouho pracovně zoufají. Soustřeďte se spíš než na rychlé peníze na dlouhodobý horizont.

Vaší nátuře to sice není vlastní, ale berte to jako hráčskou příležitost, a to už vás bavit bude. Nejvíc investujte do svého vzdělávání, upgradujte své znalosti, učte se novým dovednostem.

Práce spojená s cestováním a komunikací se zákazníky bude mít velkou šanci na úspěch. S tím jde ruku v ruce i slušná znalost cizího jazyka. To nejhorší, co vás ale může zastavit, není ani pověstná střelcovská lenivost, ale strach!

Budete nuceni zvednout se ze židle, vyjít z bezpečí stereotypů a nastoupit dobrodružnou cestu. Strachu z nedostatku se ale nemusíte bát, sice nerozhazujte nad své možnosti, ale také neskrblete.

Pokud máte pracovně cestovat, klidně si pořiďte reprezentativní auto a slušivý oblek. Nemusíte se obávat vzít si úvěr na lepší bydlení či si alespoň dopřát velkolepou dovolenou za hranicemi všedních dnů.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci