PANNA (23. 8. – 22. 9.) - peníze

27.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Vaše panenské přednosti jako je systematičnost, plánovitost, pracovitost se vám letos skutečně vyplatí.

panna peníze

Přidat k nim ale musíte i další ingredience jako je odvaha, sebeprosazení a pohled na realitu bez zbytečných ideálů. Jen tak si doslova sáhnete na hvězdy.

Neošálí vás žádný podvodník, nenakuká vám špatné investice a nepodepíšete klamnou smlouvu. Bez těchto atributů ale raději nic sami nepodnikejte!

Ale protože vám je tento rok leccos prominuto, budete se hřát v přízni podporovatelů a sehnat sponzory bude snadné. Dejte proto zelenou svým dlouhodobým plánům, rozjeďte vlastní byznys, obzvlášť, máte-li připraven pilotní projekt.

Rozkročte se ve svých aktivitách i do zahraničí. Žádné hranice pro vás nebudou nepřekonatelné. Jediné hranice, které budete v práci muset zdolat jsou ty mezi vámi a kolegy.

Ujasněte si s nimi pravidla, ukončete rozmíšky a nedorozumění, nemotivujte je kritikou, soustřeďte se na budoucnost, a ne na minulé chyby. Peníze nerozhazujte, budete je potřebovat jako investici do svého vzdělávání, podnikání.

Své finance si dobře kontrolujte a udržujte si nad svým vydáním přehled. I když to nemáte v povaze, přesto si pro radost občas vsaďte. I tady budete mít nebývale šťastnou ruku.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci