LEV (23. 7. – 22. 8.) - peníze

27.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Tento rok bude pro vás především rokem plným práce a nových projektů. Ale ouha!

lev peníze

Jste spíše dominantní sólisti a na tuto taktiku letos zapomeňte! Obrňte se diplomacií, kompromisy, utlumte své ego, spolupracujte s pokorou a buďte nadmíru trpěliví.

Jen tak se dostanete k velkým výzvám, u jejichž základů můžete stát, a které mohou znamenat váš budoucí úspěch. Klidně pak v kolektivu můžete zářit svými nápady, tvořivostí, bystrým postřehem ale především svým inspirujícím plamenem a strhávat svým zápalem ostatní.

Svou jedinečnost tedy potvrdíte a buďte ujištěni, že si toho ostatní všimnou a nadřízení i ocení. Myslete v delším horizontu a nechtějte okamžité výsledky. To pak sáhnete po projektech, které vás zklamou a na nichž pohoříte.

O peníze nebudete mít nouzi, pokud se nenecháte strhnout k neplánovaným transakcím. Naopak vše se ve vaší finanční, pracovní, obchodní a podnikatelské sféře zdaří, budete-li mít jasný cíl a dobře propracovaný plán.

Neměli byste zapomenout na rozvoj svých dovedností. Udělejte vše pro to, abyste se posunuli dál. Největší profit budete mít ze setkávání a ze spolupráce se zajímavými lidmi. Dejte druhým prostor a oni vám ukážou nové obzory.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci