KOZOROH (22. 12. – 20. 1.) - peníze

27.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Základním heslem je neutíkat před potížemi!

kozoroh peníze

Rozjezd roku ještě neslibuje žádnou hitparádu, dokonce se můžete zaseknout a chvíli přešlapovat na místě vlivem nerozhodnosti a malého sebevědomí a obav, jaro by vás mělo zastihnout rozhodné a s neutuchajícím elánem do práce a změn.

I když se mohu některé vztahy na pracovišti zkomplikovat, se šéfem dokonce vyhrotit, berte to jako zkoušku, skrze kterou máte uvidět, co děláte špatně, kde se můžete zlepšit, najít si nový způsob reakce, jednání.

Teprve pak byste měli volit změnu zaměstnání, tedy už jako poučení a zmoudřelí. Protože jen v takovém změněném modu najdete tu pravou práci snů, jen tak totiž pochopíte, e právě vy potřebujete podnikat sami nebo naopak, že konečně oprášíte svůj sen a svého koníčka povýšíte na výdělečnou činnost.

Tentokrát ale už bez bázně a s jasnou vědoucí hlavou. Nabádat vás k píli a systematičnosti, je škoda času, protože to je základ vaší zemské povahy. Co ale stojí za připomenutí je, že se nemusí bát rozkročit se ve více projektech.

Letos je stihnete, nakonec si sami zvolíte priority a nebude litovat, že jste si něco nezkusili. Zvládnete skvěle plánování, organizaci i samotnou realizaci. Jen včas oddělte ideály od reálných možností a volte takové postupy, abyste s nimi byli vnitřně v souladu.

O finance se bát nemusíte, budou k vám proudit v dostatečné míře, ale nedávejte jim prioritu před vztahy.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci