BÝK (21. 4. – 21. 5.) - peníze

27.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Kariéra bude stěžejním bodem tohoto roku. Nedostanete nic zadarmo, ale umíte pracovat pilně a systematicky.

býk peníze

K tomu ale letos přidejte i akčnost, ochotu pracovat na sobě, využijte svou cílevědomost, jen své cíle nasměřujte tam, kam potřebujete vy.

S tímto koktejlem pak směle vykročte za výzvami a úkoly, které nejprve musíte zdolat, abyste se definitivně vymanili ze starých kolejí. Připravte se na překážky způsobené nepřejícími lidmi kolem vás.

Někdo se bude snažit využít vašich schopností ve svůj prospěch, může se přidat i nevšímavost nadřízených a jejich neochota vás ocenit. Nevzdávejte se a neutíkejte jinam! Bojujte za své spravedlivé ocenění.

Nedychtěte po rychlých penězích, ale chtějte satisfakci morální. Nejen, že máte šanci ji dosáhnout, ale také se dočkat patřičné omluvy a upevnění vašeho postavení.

Teprve až složíte tyto zkoušky hledejte novou práci, založte vlastní firmu. Nebuďte líní a chňapněte i po nevšedních příležitostech, které zavánějí cestami, uplatněním cizích jazyků.

Pracujte na svém rozvoji. Vše vám půjde jakoby samozřejmě a vy si založíte na příští velké úspěchy, letos pro vás není nic nemožné!


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci