BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) - peníze

27.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
V práci se nezastavíte. Čekají vás velké výzvy, které ale ne všechny využijete.

blíženci peníze

Hodně vás zbrzdí vaše nerozhodnost a špatné vyhodnocení informací. Setkáte se navíc s falší a intrikami. Buďte opatrní na to, s kým spolupracujete a koho si pouštíte do své blízkosti.

Díky tomu ale pochopíte své limity i možnosti, a když to změníte, další výzvy vás najdou s jasnějšími postoji a připraveného. Pak už jen budete moct sahat po dalších metách, které se ponesou v řádu, který budete určovat vy, a položíte základní kameny svého budoucího úspěchu.

Už od jara budete v pracovním zápřahu. Budete tvořiví, inspirující, vymyslete proto nosnou reklamu svých aktivit, komunikujte. Zkuste štěstí i za hranicemi. Jen zvažte své reálné možnosti, abyste se neuhnali a plnili dané sliby.

I když budete mít nemalé příjmy, hodně z toho spolkne vaše propagace, investice do rozvoje firmy či jejího založení. Proto si hlídejte každou korunu.

Dokonce bude dobré, abyste sháněli sponzory či si vzali půjčku. Ale ani to letos pro vás nebude problém. Najdete nový okruh lidí, kteří díky vašim výsledkům vám uvěří a rádi vás podpoří.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci