BERAN (21. 3. – 20. 4.) - peníze

27.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Pro oblast práce a financí letos platí obezřetnost a vnímavost.

beram peníze

Dostanete se do řady situací, kdy se předtím pro vás nezáludná osoba projeví jako útočník, který chce po vašich zádech vylézt výš nebo vás připravit o vaše dosavadní postavení.

Heslem tohoto roku je tedy spíš obhájit své místo na Slunci, upevnit pozici a nepouštět žilou svému bankovnímu kontu. Dost na tom, že budete chtít investovat do zvelebování svého bydlení.

Celoročně svou hurá akčnost brzděte, více plánujte svá rozhodnutí. Držte také na uzdě svou lačnost po tom mít rozehráno více partií. Tento rok na to nemáte jak zdravotně, tak časově, a brzy by vám došel plyn.

Změny v práci, které se na vás nečekaně vyřítí budou vyžadovat vaši plnou koncentraci, rychlou reakci, učení se novým postupům, k tomu se připravte na nové kolegy či klienty.

Otestuje to vaši trpělivost a loajalitu a donutí zkrotit své jindy halasně proklamované názory. Ty nebudete moct bez následků jen tak bezostyšně vytrubovat do světa.

Hledačům nové práce kynou slušné šance najít si vyhovující práci, jen odhoďte pochybnosti a strach. Rádi si zariskujete, vsadíte, zahrajete, ale letos to bude jen zbytečný výdaj, který vám radost nepřinese.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci