ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.) - zdraví

25.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
V tomto roce regenerace snad každé části vašeho života se můžete spolehnout i na to, že se ozdraví jak váš organismus, tak i vaše psychika.

štír zdraví

Vaše ustaranost se rozplyne a z úzkostí se přehoupnete do optimistického nastavení. Neznamená to ale, že vše necháte náhodě a odvrhnete prevenci!

I když pracovní vytížení, případné excesy v životosprávě a pocity zmaru budete obdivuhodně pozitivně zvládat a vaše tělo stres setřese takřka bez následků, přesto si hlídejte nejslabší článek vašeho zdravotního řetězu – močový a pohlavní systém.

Jarní měsíce dají některým z vás jasně najevo, kde a co na svém zdraví zanedbali a co mají napravit. Zejména nepříjemná nachlazení a nízkou toleranci k infekcím podchyťte očistnou kúrou jater.

Buďte také pozorní při všem tom radostném skotačení, abyste si nepřivodili z roztržitosti nějaký ten úraz. Budete sršet elánem a nic vám nepřijde nemožné, jenže vaše tělo má své limity.

Posilujte kondičku, cvičte, běhejte. Pro váš dobrý životní pocit bude také důležité vnést do života nový smysl třeba přispíváním na zvířecí útulek nebo zapojením se do charitativních akcí.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci