STŘELEC (23. 11. – 21. 12.) - zdraví

25.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
U vás platí veselá mysl půl zdraví, proto dbejte především na to, abyste si udrželi pozitivní přístup k životu a odháněli všechny strachy a úzkosti.

střelec zdraví

Ty paradoxně mohou přijít ze stresu a napětí z nových možností, které se před vámi rýsují. Důsledkem takové nepohody je oslabení imunity, potíže s lymfatickým systémem a z toho plynoucí rozvoj nepříjemných infekcí, alergické reakce.

Znepříjemnit život vám také mohou zažívací potíže. Proto volte spíš zdravější životní styl a odlehčenou stravu, posilujte imunitu třeba otužováním, pohybem v přírodě, vsaďte na prevenci.

Vyplatí se vám i péče o duši. Urovnat si myšlenky v hlavě, nahlédnout na své staré stereotypy a pokusit se najít cestu z bludného kruhu pomůže třeba návštěva psychoterapeuta nebo i praktikování jógy a meditace.

bavování zlozvyků by vám mělo jít lehčeji než dosud, budete vnitřně dostatečně motivovaní, a dokonce v takovém směru najdete smysl.

Nepřeceňujte své síly, za volant rozhodně nesedejte unavení nebo rozčílení, dodržujte předpisy a povolenou rychlost, pokuty v tomto směru nemusí být jen ty peněžní!


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci