RYBY (21. 2. – 20. 3.) - zdraví

25.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Tlak, který vám letos spadne z ramen zaznamenáte skoro okamžitě nárůstem energie, nadšením a elánem, rozvojem kreativity.

ryby zdraví

Abyste něčeho dosáhli, budete potřebovat každý joul energie. S dřívějším tempem byste letos nepochodili. Pochopíte že to, čeho jste se báli, je už jen vzpomínka a už dávno to není vaše noční můra.

Pozitivně nastavená psychika ovlivní i vaše zdraví a vaše šance zbavit se déletrvajících potíží značně vzrostou. Jděte tomu v ústrety změnou svých zlozvyků.

Zejména závislosti jako jsou cigarety, alkohol a přemíra laskomin máte šanci odbourat, zhubnout a odlehčit jak tělu od kil, tak duši od bolestínství. Přestanou vás bolet klouby, rozhýbete lymfatický systém, zlepší se vám imunita, obzvlášť když sáhnete po otužování, pohybu na čerstvém vzduchu, chůzi naboso.

Pro opravdu dobrou pohodu přestavte svůj šatník a vymazlete svou image. Kritickým obdobím pro vaši psýché budou letní měsíce. Obklopte se proto přáteli, rodinou či láskou a syťte se jejich pozorností, cestováním, poznáváním nových destinací.

Budete potřebovat najít ventil svého napětí a stresů, jinak vám vaše podrážděnost zakalí komunikaci s okolím.



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci