KOZOROH (22. 12. – 20. 1.) - zdraví

25.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Nejste milovníci životních tobogánů a překvapení, takže pro letošek budete muset zpevnit svou psychiku, aby ten nápor proměn zvládla.

kozoroh zdraví

Počátek roku vám může zkomplikovat vaši práceschopnost, ale berte to jako odpočinek před závodem.

Základem pro dostatek energie na cokoli v tomto roce bude pochopení, že nemá cenu ztrácet energii na cokoli, co se ve vašem životě přežilo (práce, vztahy, starý styl oblíkání, bydlení atd.).

Raději s optimismem a zvědavostí vrhněte síly na budování nového, vy, Kozorozi, neradi něco vyhazujete, snažíte se vše maximálně využít, opravit, ale letos pochopíte, jaká ztráta sil by to pro vás byla.

Raději se otočte zády a vyjděte pevným krokem za novými cíli, a to i ve svém myšlení, které očistěte od nánosů starých frází a pověr. Vaše zdraví by mělo být pevné a to tak, že si dokonce můžete dovolit i kosmetické úpravy svého zevnějšku pro vylepšení image nebo proto, abyste se zbavili toho, co vás hyzdí.

Posilujte svou kondičku a pohybové aktivity zaměřte na posilování srdce a cévního systému.

Prevence, změna životosprávy, je to, co letos aktivně podchyťte jako základ pevného zdraví. Budete tak připraveni na podzimní virózy, které vás takto potrápí jen minimálně.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci