BÝK (21. 4. – 21. 5.) - zdraví

25.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Akčnost, která je motem tohoto roku a není vám až zas tolik vlastní, máte totiž rádi své tempo, vám může leckdy pěkně zatopit. Spěch, nepozornost a momentální přetížení mohou způsobit drobné úrazy.

 býk zdraví

Nepůjde ale o nic závažného, jen o nepříjemnosti. Celkově se ale rok ponese ve znamení dobrého zdraví, které můžete svými zásahy jen vylepšovat. Půjde zejména o hospodaření s energií.

Starým způsobem už si síly nezregenerujete, budete muset hledat nový způsob dobíjení baterek. To půjde ruku v ruce se stále novějším úhlem pohledu na vaše staré zlozvyky a dokonce se začne i objevovat silná nechuť de k nim vracet.

Sáhnete si i na jinou filozofii co se týče životních postojů, přírody a seberozvoje vůbec. Tento pel mel vám umožní změnit ve svém životním stylu radikálně mnohé, překopat svůj jídelníček, ozdravit vaše žití.

Vaše požitkářství se vám nevyplatí, zažívací potíže, metabolické problémy vás zase vrátí k novým postojům. Potřebujete-li řešit svůj zdravotní stav radikálním chirurgickým zásahem, máte na to optimální rok. Regenerace bude rychlá a potíže se nevrátí.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci