BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) - zdraví

25.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Pro vaše blíženecké znamení je normální hodně mentální energie, která, je-li nevybitá, vás umí pěkně potrápit.

blíženci

A k této energii se ještě letos přidá vaše slušná kondička, díky které sice překonáte všechny výzvy, jenže vám váš vlastní energetický potenciál začne přerůstat přes hlavu.

Nezbyde vám tedy nic jiného, než se ho naučit krotit a hlídat, jinak hrozí, že budete vybuchovat hněvem nebo naopak propadat depkám, což obojí narušuje nejen vaši psychickou a fyzickou rovnováhu, ale následně i vaše vztahy.

Rozhodně své přetížení neřešte alkoholem! Netočte se v kolotoči starých myšlenkových schémat. Zhoršit by se vám mohli alergie, objevit potíže s průduškami, plícemi a kůží.

Nic z toho ale nemusí nastat, jestliže do svého denního režimu zařadíte pravidelné relaxační aktivity, uvolníte napětí fyzickým cvičením, kondičním během, jízdou na kole nebo i objevíte pro sebe kouzlo jógy či akční bojové umění.

Nezaškodí i návštěva psychoterapeuta nebo kouče. Celkově by se vám mělo během roku ulevit od potíží předcházejících let. S postupujícím podzimem si dovolte lenošit, protože sil poněkud díky všem životním turbulencím ubyde.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci