BERAN (21. 3. – 20. 4.) - zdraví

25.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
I když sršet energií, je vám víc, než vlastní, tento rok byste měli zatáhnout za brzdu.

BERAN (21. 3. – 20. 4.) - zdraví

Bude toho na vás naloženo ze všech stran víc a než si uvědomíte, jak velké jsou v součtu všechny zátěže, může začít stávkovat vaše tělo.

Přetížený pohybový aparát vás zastaví v běhu, či drobná zranění z nepozornosti připomenou, že je čas na odpočinek, stejně tak neodplavitelná únava nahlodá i vaši jinak veselou mysl. Začněte proto hned zkraje roku s vylepšenou životosprávou, pravidelným režimem odpočinku a relaxačního sportování.

Poslechněte svůj vnitřní hlas a zastavte se. Dobře vám udělá i samota. Využijte zejména termální lázně na prohřátí kloubů, vzdušné lázně pro úlevu psychiky, a hlavně očím dlužíte větší péči.

Masáže, kondiční běh, procházky jsou skvělé na pročištění hlavy a jako prevence migrén. Ale rozhodně netrhejte žádné rekordy! Přemíra trpělivosti s druhými může vyvolat vznětlivost ve vašem nitru, a proto se naučte řadu technik pro zvládání hněvu, vzteku.

Uleví se vám a vaše tělo se skvěle uvolní. Zejména na přelomu zimy a jara a pak v druhé polovině roku počítejte s náchylností ke zdravotním potížím.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci