VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.) - láska

24.12.2019 00:00   |   Ezoterika - ROČNÍ HOROSKOP - ZNAMENÍ
Vaše lásky projdou značnou revizí a s inventurou začnete hned zkraje roku. Jako byste to ani nebyli vy!

vodnář

Je konec vaší volné přelétavosti a zájmu o zajímavé ale nestálé typy. Najednou uvidíte své milostné potřeby v oboru jistot a pevnějších obrysů, do kterých se vaše současná láska zkrátka nenapasuje.

Do svého života si tak začnete lépe vybírat posle jiných kvalit. Teprve v druhé polovině roku se začnou objevovat první vlaštovky nových známostí, které nebudou mít punc jepičího života a nezávazného flirtu.

Představíte-li svůj nový objev rodině, čekejte minimálně překvapení z jejich strany a pak někdy i nezastíranou obavu o vás, zda nejde o omyl.

Nedejte se ale udolat takovými názory. Jen vy víte, že opravdu prahnete po stabilitě a skutečně už chcete zakotvit.

Už delší čas se nedá mluvit o tom, že okolo rodinného krbu je skutečně útulno. Dokonce vás ještě čekají s některými členy rodiny konflikty. S partnerem přes určitá neporozumění nakonec najdete díky kompromisům a otevřené komunikaci společnou řeč.

Neváhejte a hned s příchodem jara učiňte krok ke společnému dialogu a odjeďte spolu na dovolenou. Vsaďte na pohodu, relax, zážitky, jiný vzduch a slunce, aby mezi vás vnesly nový vítr.

Také si uvědomte, že i péče může dusit, obzvlášť, je-li nevyžádaná. Nechte druhé dýchat a soustřeďte se na sebe a na to, co potřebujete sami pro sebe. Nejspíš objevíte touhu zvelebit svůj příbytek nebo alespoň svůj pokoj podle svých tužeb a vkusu.

Na své staré přátele se můžete spolehnout, dokonce mezi ně přibudou i noví. Ne ale všichni, co vám letos vstoupí do života, to s vámi budou myslet upřímně.


Díl 1: Jak se budou vyvíjet naše lásky a vztahy v rodině?

Díl 2: Budeme zdraví?

Díl 3: Jak budou vypadat naše finance, postavení v práci?



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci